Certifieringar

Alla våra fönster och dörrar är P-certifierade som utfärdas av SP Certifiering och våra produkter följer också kraven för  CE-märkningen som är en EU standard för bl a byggprodukter.

fonstercertifikat

 

 

Cylinderlås till altandörr


Cylinderlås till altandörr

Vi levererar handtag från Hoppe. Priserna gäller endast i samband med en beställning på altandörr.

Vilka lås du beställer påverkar hur dörren produceras, då borrningen skiljer sig åt. Det är särskilt viktigt att välja lås när man beställer aluminiumbeklädda altandörrar. 

Om du inte väljer någon handtag och lås till din altandörr, så kommer du få standardutförandet med handtag och knapplås på insidan och en blind utsida. Att ändra låskonfiguration efter att beställningen gått igenom en viss produktionsfas blir omöjligt.

Utifall du vill använda altandörren som en ytterdörr välj en modell med låscylinder på insidan och utsidan, så är du säker på att ha ett funktionellt lås som är godkänt av försäkringsbolag.

Priset inkluderar

  • Borrning
  • Handtag
  • Låscylinder
  • Nycklar


Montering ingår inte. 

Du monterar själv enkelt handtag med 3 skruvar. 

Lås montering Lås montering

OBS. Bilden överensstämmer kanske inte med levererad lås och handtag. Priserna gäller endast vid beställning av en altandörr.

Om du vill använda gamla cylindrar till altandörren, beställ standardvarianten för 0 kr. Eller du kanske vill ha samma nycklar till flera dörrar, beställ i så fall standardvarianten för 0 kr och beställ låscylindrar från en lokal låssmed. Vi säljer inte lås endast. (riktpris för lås med nycklar ca 450 kr/cylinder)

Cylinderlås till altandörr

Cylinderlås till altandörr. OBS. Bilden överensstämmer kanske inte med levererad lås och handtag.

Tillbaka

Gilla oss på Facebook

Du får alltid veta om våra tävlingar och kampanjer först!

Trygga köp

Kort om Fönstermax

Vår affärsidé är att erbjuda fönster och dörrar av hög kvalité till rätt pris genom att eliminera kostnader för dig som kund.

Vår specialitet ligger i att leverera små och medelstora beställningar var som helst i Sverige. 

Välkommen att shoppa runt, jämföra priser eller kontakta oss för en offert. 

Länk till mailsupport

Leveranstider

Många storlekar av 2-glas fönster finns som lagervara och skickas tre ggr i veckan direkt från fabriken. Du har dina fönster hos dig inom ca 7 arbetsdagar.

Se fabrikens varulager

Udda storlekar, 3-glas fönster och energifönster är beställningsvara och levereras normalt inom ca 8-10 veckor.

Se till att beställa dina fönster redan idag för snabbare leverans. En dags skillnad på beställningen kan betyda flera veckor i leveranstid.

Varför?

Så här tillverkas dina fönster

Mest sålda