Certifieringar

Alla våra fönster och dörrar är P-certifierade som utfärdas av SP Certifiering och våra produkter följer också kraven för  CE-märkningen som är en EU standard för bl a byggprodukter.

fonstercertifikat

 

 

Om FönsterMax

ROTfönster i Sverige AB som äger Fönstermax.se är beläget i Ronneby i Blekinge. Vi ombesörjer ingen egen tillverkning, lagring, montering, service eller leverans av fönster, dörrar eller beslag till fönster.

Istället är vi ett aktiebolag som specialiserar sig på att via internet hjälpa kunder hitta fönster till bästa pris och genom att assistera tillverkare av fönster att saluföra sina fönster på internet emot slutkund. Eftersom vi inte behöver lägga påslag för varken personal- eller lagerkostnader, så gör detta att vi kan erbjuda fönster till marknadens lägsta priser. 

Vår främsta vision är att ha 100% nöjda kunder och vi skall uppfattas som Sveriges främste leverantör av fönster och dörrar. För att nå dit fokuserar vi BARA på fönster och dörr från olika tillverkare i hela riket.

Här kan du se en illustration om hur Fönstermax levererar sina fönster. 

hurdetfunkar

Vi har samma leveranstider, om inte snabbare än traditionella återförsäljare på Internet, men utan samma påslag. Vi är inte som de vanliga återförsäljarna.

Företaget heter ROTfönster i Sverige AB
som har en stor vana av att vara en internet entreprenör med flertalet olika webbsidor. Vi på Fönstermax är serviceinriktade och det går nästintill alltid att nå oss. 

 

 

Gilla oss på Facebook

Du får alltid veta om våra tävlingar och kampanjer först!

Trygga köp

Kort om Fönstermax

Vår affärsidé är att erbjuda fönster och dörrar av hög kvalité till rätt pris genom att eliminera kostnader för dig som kund.

Vår specialitet ligger i att leverera små och medelstora beställningar var som helst i Sverige. 

Välkommen att shoppa runt, jämföra priser eller kontakta oss för en offert. 

Länk till mailsupport

Leveranstider

Många storlekar av 2-glas fönster finns som lagervara och skickas tre ggr i veckan direkt från fabriken. Du har dina fönster hos dig inom ca 7 arbetsdagar.

Se fabrikens varulager

Udda storlekar, 3-glas fönster och energifönster är beställningsvara och levereras normalt inom ca 8-10 veckor.

Se till att beställa dina fönster redan idag för snabbare leverans. En dags skillnad på beställningen kan betyda flera veckor i leveranstid.

Varför?

Så här tillverkas dina fönster

Mest sålda