Certifieringar

Alla våra fönster och dörrar är P-certifierade som utfärdas av SP Certifiering och våra produkter följer också kraven för  CE-märkningen som är en EU standard för bl a byggprodukter.

fonstercertifikat

 

 

Vi varnar för förlängda leveranstider innan sommaren

Vi vill uppmana för tidiga beställningar när det gäller fönster till sommarstugan eller renovering av villan. Leveranstiderna kan uppgå till närmare 10-11 veckor om du väntar med beställningen till maj. 

Denna varning gäller hela fönsterbranschen, inte specifikt för Fönstermax. 

Anledningen till denna peak uppstår är att varje år så väntar väldigt många till sista minuten med deras beställningar av fönster och dörrar till sommarens renoveringsprojekt. Det blir en ovanligt hög efterfrågan.

Tillverkarna däremot, som under hela vintern försökt sysselsätta arbetskraften, kan nu istället inte hitta personal och kapacitet i fabrikerna för att täcka den enorma efterfrågan.

Tyvärr kan man inte lagerföra allting - det skulle kosta alldeles för mycket och den kostnaden skulle kunden i slutändan behöva bekosta. Då vinner ingen. 

Därför vill vi uppmana dig som kund att beställ gärna dina fönster på en gång. Just nu kan vi leverera dina fönster inom 6-7 veckor. 

Om du väljer att vänta 2-3 veckor till blir leveranstiden 1-2 veckor längre. Det blir bara längre efter det. Ända till hösten, då man kommer ikapp med produktionen. 

-Marcus

 

 

Gilla oss på Facebook

Du får alltid veta om våra tävlingar och kampanjer först!

Trygga köp

Kort om Fönstermax

Vår affärsidé är att erbjuda fönster och dörrar av hög kvalité till rätt pris genom att eliminera kostnader för dig som kund.

Vår specialitet ligger i att leverera små och medelstora beställningar var som helst i Sverige. 

Välkommen att shoppa runt, jämföra priser eller kontakta oss för en offert. 

Länk till mailsupport

Leveranstider

Många storlekar av 2-glas fönster finns som lagervara och skickas tre ggr i veckan direkt från fabriken. Du har dina fönster hos dig inom ca 7 arbetsdagar.

Se fabrikens varulager

Udda storlekar, 3-glas fönster och energifönster är beställningsvara och levereras normalt inom ca 8-10 veckor.

Se till att beställa dina fönster redan idag för snabbare leverans. En dags skillnad på beställningen kan betyda flera veckor i leveranstid.

Varför?

Så här tillverkas dina fönster

Mest sålda