Certifieringar

Alla våra fönster och dörrar är P-certifierade som utfärdas av SP Certifiering och våra produkter följer också kraven för  CE-märkningen som är en EU standard för bl a byggprodukter.

fonstercertifikat

 

 

Spara pengar med energifönster

Här är några kalkylexempel baserad på kalkylatorn som du hittar på Energifönster.nu

Energiklasser

Ett litet hus i Gävle med en fönsteryta på 20 kvm, som är idag har u-värde 2.0 och uppvärms med olja (7200 kr/m3) kan spara upp till 1782 kr/år för att välja U-värde 1.1. Om de istället 2-glasfönster med u-värde 1.3 sparar de "bara" 1386 kr. 

En större villa i Stockholm med fönsterytan 45 kvm, som idag har u-värdet 2.8 och uppvärms med olja (7200 kr/m3) kan spara upp till 6128 kr/år om man väljer 3-glas fönster med u-värdet 1,1. De sparar 6808 kr om kostnaden för oljan stiger till 8000 kr/m3. 

Ett Umeåhus med 35 kvm fönsteryta sparar 4996 kr/år om man går från u-värde 2 till 0,7 genom att satsa på energifönster.(Beräknat på oljeuppvärmning till 7200 kr/m3). 

Ett mindre hyreshus i Göteborg med 120 kvm i fönsteryta (u-värde 2,8) sparar 18824 kr/år genom att gå över till energifönster med u-värde 0.7. Om oljepriset ökar från 7200 kr/m3 till 8800 kr/m3 sparar de 23008 kr/år.

Det kan löna sig att välja energifönster.

Räkna du din besparing hos energifonster.nu

Kom ihåg att du inte bara sparar pengar - utan du sparar också på miljön med energifönster. 

 

Gilla oss på Facebook

Du får alltid veta om våra tävlingar och kampanjer först!

Trygga köp

Kort om Fönstermax

Vår affärsidé är att erbjuda fönster och dörrar av hög kvalité till rätt pris genom att eliminera kostnader för dig som kund.

Vår specialitet ligger i att leverera små och medelstora beställningar var som helst i Sverige. 

Välkommen att shoppa runt, jämföra priser eller kontakta oss för en offert. 

Länk till mailsupport

Leveranstider

Många storlekar av 2-glas fönster finns som lagervara och skickas tre ggr i veckan direkt från fabriken. Du har dina fönster hos dig inom ca 7 arbetsdagar.

Se fabrikens varulager

Udda storlekar, 3-glas fönster och energifönster är beställningsvara och levereras normalt inom ca 8-10 veckor.

Se till att beställa dina fönster redan idag för snabbare leverans. En dags skillnad på beställningen kan betyda flera veckor i leveranstid.

Varför?

Så här tillverkas dina fönster

Mest sålda